tisdag 4 oktober 2016

Alla dessa UFO:n...

Känns som att jag inte blir klar med någonting just nu, har alldeles för många projekt igång samtidigt... Bl.a. detta virkade alster som ska bli en julklapp.
 Har också stickat och tovat och håller nu på att sy förstygn, upp och ned, upp och ned...
 Har börjat på ett sömnadsprojekt.
 Och ännu en julklapp som inkluderar tyg och papper bl.a.
 Håller på att sticka...
 ...och så har vi denna frivolitetsspets som legat i UFOkorgen i flera år. Min tanke när jag började med den var att kanta ett plagg med den. Men plagget har jag inte längre kvar och så vet jag inte hur smart det är att sätta den på något som ska tvättas åtskilliga gånger i tvättmaskinen.
 Så länge jag inte vet vad den ska användas till vet jag inte om den är klar eller inte men jag hoppas att jag kommer på något användningsområde för jag gillar den verkligen!! Tips mottages tacksamt om vad man kan använda den till!:)
Detta är långt ifrån allt som ryms i min UFOkorg, där finns påbörjade nåldynor i vadmal, diverse kläder som är i behov av lagning o.s.v. Men jag jobbar på att beta av lite projekt nu så kan jag med gott samvete börja på några nya...:)

8 kommentarer:

 1. Å e de sån bubbel-virkning? Håller på med en virkad filt i liknande teknik, men den är också sådär.. halvklar ;).. som en del andra saker ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst är det bubblor!:) Åh, vad kul att du också har ett sånt projekt på gång, blir kul att se sen om det blir klart!:)

   Radera
 2. Kul att se dina UFOn! Jag tycker både det är roligt att ha flera saker på gång samtidigt, och ibland stressande. Man måste ibland stanna upp och förbjuda sig själv att starta nytt innan man gjort klart åtminstone ett av de andra. Men saker behöver ibland ligga till sig har jag märkt. Sedan blir det roligare att göra klart dem.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag håller med det är både roligt och stressande, nu har jag dock gett mig själv förbud att starta upp något nytt, få se hur länge jag kan hålla det...;)

   Radera
 3. Jag har också såå mycket ufon och får anstränga mig för att försöka färdigställa i samma takt som jag påbörjar nytt. Va mycket kul det verkar som du har på gång i allafall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja det är alltid så kul att börja på nytt så det är svårt att låta bli...;)

   Radera
 4. Så mycket fina ufon du håller på med, jag har nog några jag oxå, tror du inte att man ska ha det när man håller på, då flödar idéerna som bäst.
  Önskar dig en trevlig dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Jo, det är nog så, idéer och projekt föder nya idéer...:)
   Detsamma!

   Radera