tisdag 1 november 2016

Mot mal

Här blir det inte mycket skapat, känns som att vi är sjuka typ varannan vecka och energin är verkligen i botten... Men några pomeranshängen till garderoben har det blivit i alla fall. Pomerans sägs skrämma bort mal och andra insekter. 
Har tidigare haft pomeransbitar liggande här och där i garderoben men nu blev det en hängande variant med glaspärlor och hänge i ullgarn.


Tycker att torkade pomeransskal är väldigt vackra och de här skulle gott kunna tjänstgöra som hängen i julgranen också!

8 kommentarer:

 1. Hoppas ni kommer att slippa förkylningar, det tar ett tag innan krafterna kommer tillbaka efter man varit dålig, men jag kan hålla med dig, dom är vackra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas det! Sist hade vi magsjuka och jag hoppas att det dröjer lääänge tills nästa gång!!

   Radera
 2. Men så smart! Och dessutom verkligen jättevackert! Hoppas ni får va friska nu! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och tack!:) Ja, jag hoppas det!!:)

   Radera
 3. Så fiffigt! Tankarna far till Lopplisa som gjort julgranshängen av apelsinskal förra året https://lopplisa.wordpress.com/ Har för mig att hon har dem i kanten på bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har kollat in dem nu, de var ju hur fina som helst - tack för tipset!!:)

   Radera
 4. Gud vad smart! Fungerar de bra? Om inte annat är de en väldigt vacker prydnad och jag håller med dig om att de skulle göra sig bra i julgranen. Älskar julpynt som sprider doft. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att det fungerar. Har använt pomerans i flera år i garderoben och aldrig haft ovälkomna gäster där. Javisst är det härligt med sånt julpynt?!:)

   Radera