fredag 19 augusti 2016

Stickade skarpsillar

Fortsätter att tillverka "ätbara" saker till Lillens 2-årsdag. Här har vi ett gäng stickade skarpsillar. Har stickat med en tråd ljusgrått pärlgarn och en tråd metallicgarn, har använt stickor nr. 2 och 3 och mönstret kommer från boken "75 småkryp att sticka och virka" av Lesley Stanfield.

 Experimenterade lite med olika ögon och tycker nog att dessa med både paljetter och pärlor blev bäst. Sedan vet jag inte hur lämpligt det kommer att vara till en 2-åring men om det verkar olämplig är det ju bara att leverera sillarna lite senare.


6 kommentarer:

 1. Hahaha så roliga!! Fina vågor :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Och fint arrangerade bilder.

  SvaraRadera
 3. Hahaha men åh vad roliga! Såna här borde jag göra till katterna :) Känner du till Kate Jenkins? Hon är en förträfflig stickare och virkare av vardagliga ting och i synnerhet sardeller och skarpsill som jag tror du skulle gilla. Kolla hennes portfolio här: http://www.cardigan.ltd.uk/exhibitions.php

  SvaraRadera
 4. Ja, katterna skulle säkert uppskatta små sillar att leka med:) Har inte hört talas om Kate Jenkins men har kollat in henne nu, vilka fantastiska alster hon gör, verkligen inspirerande!!!

  SvaraRadera