lördag 15 oktober 2016

Listan om skapande

Hittade denna lista hos Fredrika på vinden så nu har jag lånat den och fyllt i mina egna svar (förstås)!

Vilka tekniker skapar du mest i? 
Väldigt blandat, gillar variation och brukar virka, sticka, sy, brodera, kroka, nålfilta, tova, slå frivoliteter... Det jag håller på med mest är nog att virka men iår har jag även broderat en del. Det jag gjort allra minst på sistone är nog att slå frivoliteter och nålfilta.

Vilken är din bästa sida som hantverkare?  
Kanske att jag har bra tålamod, speciellt med små pilliga saker.

Vilken är din sämsta sida som hantverkare då? 
Hm, måste vara att jag ibland blir alltför ivrig och slarvar lite för att snabbt bli klar istället för att låta det ta tid med bättre resultat... Detta händer dock inte alltid och jag försöker verkligen att sluta med detta ofog och tycker jag varit rätt duktig på sistone;)

Vilket projekt är du mest nöjd med? 
Har väl inte direkt något projekt jag är superdupernöjd med men lapptäcket jag gjorde ifjol till Lillen gillar jag och även girafftäcket jag gjorde för några år sedan i vaxbatik. Har du något katastrofprojekt? 
Inte som jag kan komma på men det är klart, alla idéer man får är väl inte direkt superbra och jag misslyckas ju då och då...

Vad inspireras du av? 
Inspireras mycket av andra bloggare men även av hantverksböcker och -tidningar, naturen, kläder och annat jag ser på second hand o.s.v...

Vart tycker du bäst om att skapa? 
Utomhus i solen på bron men nu börjar det vara lite för kallt för utomhusskapande så den här årstiden får det bli vid mitt skrivbord eller i köket. Förut satt jag ofta på golvet för att Kaninen skulle få "hjälpa till"...;)


Hur tycker du bäst om att skapa?
Gärna med radion på och en kopp god te fast det blir sällan så. Passar på att handarbeta när Lillen sover och det innebär för tillfället att jag sitter i trappen nere i hallen med dörren på glänt för att kunna titta till Lilleman...brrr, kallt... Ingen radio har jag därnere och te tar jag mig aldrig tid att koka;)

Vilket är ditt bästa skaparminne? 
Har inget speciellt minne, får nog vara alla gånger jag sitter och skapar och bara mår så bra och känner mig rofylld!

Vilket är ditt sämsta skaparminne?
Kan inte komma på någonting, måste ha dåligt minne, hehe;)

Har du nått tips att lämna vidare? 
Att våga prova nytt d.v.s. nya tekniker och sånt som känns lite för svårt för dig (men förmodligen inte är det)!

4 kommentarer:

 1. Va glad jag bli att du fyllde i listan! Så fint att få läsa om ditt skapande! <3

  SvaraRadera
 2. Så kul att läsa! Din styrka är definitivt min svaghet ;) Men jag blir förskräckt när jag hör att du inte är helnöjd med något. Girafftäcket t ex är ju perfekt!!!! Helt underbart. Frivoliteter har jag aldrig provat. Vet inte ens hur det ser ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacktack!! Du får googla på frivoliteter och testa, det är jätteroligt, dock ganska tidsödande...

   Radera