måndag 25 april 2016

Sömnbrist och kurbits

När sömnen har varit dålig en längre tid (tror att Lillen håller på att få tänder...) och man inte har så mycket energi på dagarna gäller det att hitta sätt att koppla av. Man kan t.ex. rita och måla. Fina målarbilder för vuxna att skriva ut finns bl.a. hos Easypeasyandfun . Det kan vara ganska avslappnande att bara sitta och fylla fält med olika färger! Eller så kan man måla någonting själv. Här har jag inspirerats av en gammal kakburk.

De är inte helt symmetriska och verkligen inte perfekta men det gör inte så mycket. Det var roligt att måla dem och kakburkar komma jag nog att ha som inspirationskälla fler gånger. Tänker att dessa bilder skulle göra sig fint som broderier men att brodera är ingenting för min trötta hjärna just nu... ;)

5 kommentarer:

 1. Det var fint målat, det var en bra ide att kunna koppla av, jag har sömnproblem men inte utav en liten gosse.
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Hoppas att du också har nåt bra sätt att slappna av på/vila, det är jobbigt när man inte får sova... Detsamma:)

   Radera
 2. Ååååh, så fint! Älskar kurbits, både former och färger. Och jag håller med dej att det skulle bli fint som broderier, önskar jag hade mer tålamod och mindre trötta ögon så jag kunde ge mej på nåt sånt.

  SvaraRadera
 3. Ååååh, så fint! Älskar kurbits, både former och färger. Och jag håller med dej att det skulle bli fint som broderier, önskar jag hade mer tålamod och mindre trötta ögon så jag kunde ge mej på nåt sånt.

  SvaraRadera