onsdag 10 augusti 2016

PMU-utflykt med Lillen

Förra veckan var jag och Lillen på utflykt till PMU i närmaste stad. Hittade en hel del kul som till exempel denna fina keramikprydnad. Tycker att glasyren som ligger över taken är så härlig!

 Och denna keramikljuslykta i form av en katt. Nu längtar jag verkligen efter att få göra lite höst här hemma; byta gardiner, ställa fram lite ljuslyktor m.m. Tror att denna katt kommer att lysa fint i höstmörkret!
 Ett halsband blev det också med ca 15 kedjor och det ska tillsammans med...

...dessa bakformar jag också hittade där så småningom förvandlas till en trädgårdsprydnad men det blir nog inte förrän nästa år. Skulle förresten lägga upp bakformarna lite fint inför fotograferingen men två små händer var hela tiden där och försökte norpa dem så det slutade med att jag kastade dem i en hög istället...;)
 Denna bakform blev också min för en femma och den ska inom kort förvandlas till blomkruka.
 För övrigt måste jag bara skryta med vilken pärla Lillen är att ha med sig på second hand, han sitter så nöjd och tittar, känner lite på kläderna som hänger inom räckhåll och charmar de andra kunderna. Ibland skrattar han högt för sig själv och ser lurig ut. Ja, han är bara bäst! 


6 kommentarer:

 1. Så sött keramikhus och katten, den kommer att bli fin när det är ett värme ljus i, ja man kan hitta riktiga fynd, trevligt.
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, keramikprydnaderna blev riktiga favoriter:)

   Radera
 2. Glasyren på keramikprydnaden tror jag är en Celadonglasyr!
  Riktigt fin var den i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad roligt med ett expertutlåtande:) Själv har jag noll koll... Kom förresten att tänka på när vi blandade en egen glasyr på Edelvik, vill minnas att den blev som en stjärnhimmel:)

   Radera
 3. Fina fynd! Vilken toppenkille till son du har :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst:) Ja, han är verkligen en toppenkille på många vis:)

   Radera