onsdag 6 juli 2016

Traderaklänningen

Nu är klänningen jag köpte på Tradera för ett tag sedan färdig att användas. Var ju lite jobb på den när jag köpte den och nu har jag sytt in den, kortat av den och bytt ut de tråkiga knapparna.
Känner redan att den kommer att bli en riktig favorit!

Hade tänkt korta av den så den skulle sluta strax ovanför knäna men jag vet inte riktigt vad som hände när jag mätte...antingen var det fel på måttbandet eller hon som höll i måttbandet (jag skyller på måttbandet;)) för klänningen blev VÄLDIGT kort... Får bli en sån klänning man har tjocka strumpbyxor under. Blir perfekt när hösten kommer eller varför inte för kalla sommardagar?!

Tycker att metallknapparna jag satte dit är betydligt finare än de tråkiga grå plastknappar som satt där innan!

6 kommentarer:

 1. Måste har varit måttbandet!! :) Och den fina klänningen passar ju även till byxor. Fina vyer i bakgrunden!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, javisst;) Ja, det har jag inte tänkt på, då passar den ju även kalla vinterdagar:) Ja, visst är det fint! Har fotat hemma hos Modern och Fadern:)

   Radera
 2. Klänningen blev superfin! Älskar tyget, de stora fickorna och skärningen. Och tycker du att den blev för kort är det bara att döpa om den till tunika, så är den precis så lång som den skall vara! =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, den passar nog bättre att heta tunika;)

   Radera
 3. Jättefin! Gillar att knapparna där bak sitter lite oregelbundet. Själv har jag dålig erfarenhet av metallknappar som skär av tråden de sitter fast med och lossnar men förhoppningsvis är dina bättre kvalitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ajdå, det lät inte lovande... Får se hur det går med knapparna annars får jag byta till någon annan sort sen:)

   Radera